top of page

ons verhaal

                                                                                     

 

Bij The B Bar zijn wij dé specialist op het gebied van dermatologische en cosmetisch dermatologische zorg (injectables). 

 

De laatste jaren is er een wildgroei ontstaan aan klinieken waar mensen heen kunnen voor cosmetische zorg. Vaak wordt de zorg geleverd in klinieken waar artsen weinig ervaring en kennis hebben van de huid en de anatomie. Hierdoor worden er regelmatig fouten gemaakt, die kunnen leiden tot verschillende medische (en daarmee gepaarde psychosociale) problemen en is vaak het resultaat ondermaats. Niet alleen op het gebied van injectables kan het tot gevaarlijke situaties leiden als de behandeling niet goed wordt uitgevoerd, maar ook op gebied van andere, in eerste instantie cosmetische behandelingen als bijvoorbeeld het verwijderen van moedervlekken en andere plekjes op de huid, die achteraf dan toch huidkanker bleken te zijn. 

 

Steeds vaker lezen wij in het nieuws dat behandelingen zijn mislukt en tot ernstige gevolgen hebben geleid, puur vanwege het feit dat de arts te onervaren was. Dit allemaal heeft ons aan het denken gezet en heeft ertoe geleid dat wij een kliniek hebben geopend waar cliënten en patiënten laagdrempelig terecht kunnen, maar toch op hoog niveau (zoals u dat verwacht van een vooraanstaand ziekenhuis bijvoorbeeld) behandeld kunnen worden. 

 

Wij zijn van mening dat de mensen die de kliniek bezoeken gemakkelijk een afspraak moeten kunnen plannen, bij binnenkomst zich op hun gemak moeten voelen en het gevoel moeten hebben dat zij behandeld zullen worden door een specialist die veel ervaring en ruime kennis heeft op het gebied van hun probleem of wens. 

 

Bijna tien jaar ervaring op gebied van de dermatologie en cosmetiek heeft ons doen inzien dat er een grote behoefte is aan zorg waar men met een gerust gevoel op kan vertrouwen dat deze naar de geldende maatstaven wordt uitgevoerd en dat rekening gehouden wordt met de volledige voorgeschiedenis van de cliënt/patiënt.

bottom of page