top of page
huidtype 5_edited.jpg

profhilo & skinbooster

profhilo en skinboosters

PROFHILO

Een behandeling met Profhilo is een prachtige manier om de huid direct te voorzien van een optimale hydratatie, haar een prachtige glow te geven en stevigheid terug te brengen.  

De huid krijgt een enorme hydratatie boost. Verslapte huid krijgt haar stevigheid terug. Voor gezicht, handen, decolleté en nek. 

SKINBOOSTER

Een Skinbooster geeft een prachtige glow en optimale hydratatie van de huid. Door een andere samenstelling van het product en de substantie, geeft een skinbooster ook iets meer volume en worden lijntjes, littekens en rimpeltjes minder zichtbaar. Een goede behandeling voor als je iets meer stevigheid wilt in combinatie met optimale hydratatie van binnenuit. Ook voor de behandeling van (acne) littekens een goede keus. 

profhilo body

Profhilo-Body-voor-en-na-scaled.jpg
WhatsApp-Image-2023-03-23-at-11.44.08-1.jpeg.webp

PROFHILO BODY

Profhilo Body is een anti-aging behandeling speciaal ontwikkeld voor huidverslapping van het lichaam. De werking is te danken aan het feit dat de aanmaak van collageen (stevigheid) en elastine (rekbaarheid) gestimuleerd wordt. De huid wordt weer steviger en veerkrachtiger.

Een belangrijk voordeel is dat je met Profhilo Body de huid kunt verjongen zonder volume te geven. De huid wordt daadwerkelijk hersteld, huidverslapping wordt aangepakt en dit met een 100% natuurlijke bewerking van hyaluronzuur”.

Profhilo Body heeft een andere samenstelling dan Profhilo voor het gezicht. Het is geschikt voor de behandeling van verslapping van de armen, de buik, de benen en de knieën. 

 

Een behandeling bestaat uit 6ml Profhilo body. Wij raden aan na een maand de behandeling te herhalen. Daarna is het raadzaam om eenmaal per jaar de behandeling te herhalen.

bottom of page