top of page
huidtype 5_edited.jpg

injectables

   botuline toxine a                  (botox)

Botulinetoxine A, beter bekend als Botox, is een neurotoxine dat al tientallen jaren, wereldwijd zeer veelvuldig gebruikt wordt in de geneeskunde om spieren te ontspannen.
In de cosmetische geneeskunde wordt Botox gebruikt om de spieren van het aangezicht te behandelen om rimpelvorming te onderdrukken of te verminderen. Hierdoor wordt het gelaat zachter en ziet u er frisser en meer uitgerust uit. Botox wordt ook gebruikt om hyperhidrose (excessief transpireren) van de oksels en de handen te behandelen en om bruxisme (kaakklemmen) te verminderen. Bij The B Bar werken we met Azzalure®.


*indien 2 weken na de behandeling. (uitlopend tot maximaal 4 weken). blijkt dat er extra botuline toxine nodig is voor het gewenste effect, kunnen wij bijprikken. Het kan zijn.dat u moet bijbetalen. 

filler

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel, collageen en elastine aan, welke zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor wordt de huid slapper, ontstaan rimpels en vindt er volumeverlies plaats waardoor we er vermoeider en minder uitgeslapen uit kunnen zien.

Om dit te compenseren, kunt u kiezen voor een behandeling met een filler (vulller). De consistentie van de filler bepaalt of deze gebruikt wordt om volumeverlies te compenseren of om (fijne) lijntjes weg te werken. 

Na uitvoerig uw wensen geïnventariseerd te hebben bepaalt uw arts welk type filler voor u het meest geschikt is. 

Bij The B Bar werken we met fillers van Juvederm®, Restylane® en Saypha®

 

* prijzen zijn afhankelijk van aantal ml. noodzakelijk voor gewenste effect 

profhilo/skinbooster

 

 

PROFHILO

Een behandeling met Profhilo is een prachtige manier om de huid direct te voorzien van een optimale hydratatie, haar een prachtige glow te geven en stevigheid terug te brengen.  

De huid krijgt een enorme hydratatie boost. Verslapte huid krijgt haar stevigheid terug. Voor gezicht, handen, decolleté, nek en body. 

SKINBOOSTER

Skinboosters geven dezelfde prachtige glow, maar door de iets andere samenstelling en substantie geven deze meer volume en worden lijntjes, littekens en rimpeltjes minder zichtbaar. Een goede behandeling voor als je iets meer stevigheid wil in combinatie met optimale hydratatie van binnenuit. Ook voor de behandeling van (acne) littekens een goede keus

bottom of page