top of page
Young woman seems happy despite her skin condition representing body positivity_edited_edi

dermatologie

verwijsbrief

Bij The B Bar kunt u terecht met óf zonder verwijsbrief van uw (huis) arts.
(Medisch) Dermatologische zorg valt onder uw basisverzekering. Indien u een verwijsbrief heeft kunt u de nota van The B Bar indienen bij uw zorgverzekeraar. Of en hoeveel vergoed wordt, ligt aan uw verzekering. 

In Nederland wordt medisch specialistische zorg gefactureerd aan de hand van de DBC-systematiek. DBC staat voor Diagnose Behandel Combinatie. Uw DBC-zorgproduct wordt bepaald door een landelijk systeem op basis van de diagnose en de gemiddelde behandeling die hiervoor benodigd is.
Wij werken met passantentarieven. Er bestaat een kans dat u zelf een gedeelte zult moeten bijbetalen. Wij raden u aan voorafgaand aan het consult, bij uw zorgverzekeraar te informeren naar de vergoeding  evenals het eigen risico van uw polis.
Bij The B Bar bent u ook welkom als u geen verzekering heeft. 

Prijs
Een dermatologisch consult kost €150 

 

diagnosen

The B Bar is een praktijk waar u laagdrempelig terecht kunt en hoogwaardige, state of the art zorg krijgt van een zeer ervaren dermatoloog. Zij is tevens werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek in Amsterdam. Gezien het feit dat wij een kleine praktijk zijn, kunnen wij u meer tijd en aandacht geven dan de standaard poliklinieken van de ziekenhuizen. Tevens wordt u altijd geholpen door dezelfde dermatoloog.
U kunt bij ons terecht voor o.a. onderstaande huidaandoenIngen. 

 

     zoek een huidaandoening:

A

B

C

D

E

G

H

I

K

L

M

N

O

P

R

S

T

U

V

W

X

Z

bottom of page