"Onze missie is cliënten en patiënten voorzien van hoge kwaliteit zorg, waarbij persoonlijke aandacht, veiligheid en kwaliteit onze belangrijkste prioriteiten zijn. Zowel op het gebied van medische als cosmetische zorg zijn wij zeer ervaren en werken wij volgens de geldende richtlijnen."

Dr. Germaine Relyveld

Germaine Relyveld, is naast de allround dermatologie en cosmetiek gespecialiseerd op het gebied van pigmentstoornissen en huidkanker. Naast haar werkzaamheden in The B Bar waar zij zich vooral bezighoudt met de algemene dermatologische ziektebeelden en cosmetische verrichtingen, is zij werkzaam in het
Antoni van Leeuwenhoek. Daar houdt zij zich bezig met huidkanker en alle huidziekten die optreden in het kader van kanker en behandelingen voor kanker.

 

Zij is aangesloten bij:

de Nederlandse Vereniging voor Dermatologie en Venereologie (NVDV), de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Dermatologie (NVCD), de European Academy of Dermatology and Venereology (EADV) en de American Academy of Dermatology (AAD).

Régine Relyveld

Régine Relyveld leidt de dagelijkse operationele zaken van The B Bar waar kwaliteit en patiënttevredenheid de main focus zijn. Zij heeft zowel in Nederland als in het buitenland jarenlange ervaring opgedaan in customer service, management en daily operations bij kleine en grotere bedrijven.

©2019 by The B Bar.