top of page

Botuline toxine

Botulinetoxine A is een stofje dat gebruikt wordt in de geneeskunde om spieren te doen ontspannen. In de cosmetische geneeskunde wordt Botulinetoxine A gebruikt om de spieren van het aangezicht, tijdelijk te verlammen en zodoende rimpelvorming te onderdrukken of te verminderen. Botox is de algemene naam waaronder dit stofje bekend is. Bij The B Bar werken we met Azzalure®.


Waar wordt Botox voor gebruikt?

  • Het verminderen van de fronsrimpel en voorhoofdrimpels

  • Het verzachten van lachrimpels en kraaienpootjes

  • Het ontspannen van ongewenste gezichtsuitdrukkingen

  • Het stoppen en/of verminderen van overmatig zweten (Hyperhidrose)

  • Verminderen van tandenknarsen (Bruxisme)

FILLERS

Naarmate we ouder worden maakt onze huid minder onderhuids bindweefsel en elastine aan, die zorgen voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Hierdoor wordt de huid slapper, ontstaan er rimpels en vindt er volumeverlies plaats waardoor we er vermoeider en minder uitgeslapen uit kunnen zien.

Om dit te compenseren, kunt u kiezen voor een behandeling met een filler (vuller). De consistentie van de filler bepaalt of deze gebruikt wordt om volumeverlies te compenseren of om (fijne) lijntjes weg te werken. 

Na uitvoerig uw wensen geïnventariseerd te hebben zullen onze dermatologen bepalen welk type filler voor u het meest geschikt is. 

Bij The B Bar werken we met Restylane fillers.

SKInboosters

Een behandeling met Skinboosters is een prachtige manier om de huid direct te voorzien van een optimale hydratatie.

Skinboosters (puur hyaluronzuur) worden in de huid gespoten waardoor lijntjes, littekens en rimpels minder zichtbaar worden en de huid een enorme hydratatieboost krijgt.

Onze eigen versie van een 'Instagram filter". Deze behandeling wordt volledig op maat gemaakt.

"Geweldige arts, zo eerlijk, betrouwbaar en een oog voor de kleinste details."

-- Vivian R.

"This lady is amazing at what she does, professional, very gentle and the results are the best I've had. I will not go somewhere else, highly recommend!"

-- Femke S.

bottom of page